in't Veld

Projecten

Pointsmade Fashion Academy

Mia Stik zet zich in voor mode uit duurzame materialen. Designers krijgen er een kans om hun collectie te tonen. In’t Veld vult de catwalk show aan met een  DJ, visuals, freestyle rapper MC DRT en liveband. 

 

Het Popup Festival 

Het Popup Festival in Ede wil op het marktplein op zondagmiddag om 12 uur  een act die verrassend is voor minimaal 3 generaties. Nadruk ligt op kids tussen 5 en 8 jaar. De festival”icon” een 2 meter hoge stoel moet in de act verwerkt worden.

In’t Veld verzorgt samen met Maestro Gerard Poot impro-poppentheater met live band. Binnen 10 minuten trekt deze interactieve pop(!)-up het plein mudvol. De unieke in de VS gemaakte poppen zijn overal te zien in de lokale en regionale media.

 

Stichting Sint Jacob

Stichting Sint Jacob opent een nieuw woonzorgcentrum: Meerhoeve wonen in Schalkwijk, Haarlem. Het centrum biedt innovatieve woonbegeleiding voor dementerende ouderen aan. De opening moet niet alleen feestelijk, maar ook informatief en verhelderend werken.

In’t Veld verzorgt met 16 kunstenaars en presentator Niels van der Schaaff een rondleiding met performances op maat. Van verwarrende DIY multimedia ervaringen, tot meezingen bij het koekjes bakken in de keuken.

  

Art in Redlight 

Het thema "The other side of light" in videopresentatie van deelnemende kunstenaars muzikaal verbonden live on stage tijdens de opening.