in 't veld

bandleden


Caroline werkt bij live-optredens, events, en projecten altijd met een keur aan professionele muzikanten waardoor de bandsamenstelling per opdracht kan verschillen, maar altijd optimaal is.

Next

Caroline in 't Veld

zang, accordeon


De Almeerse kleinkunstenares Caroline in’t Veld schrijft en zingt al 20 jaar haar eigen liedjes. Ze studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en speelt sinds haar 8e jaar accordeon. Later volgden piano en zang.

Door haar werk te verbinden met bijzondere locaties en andere kunstvormen, maakt ze van luisteren naar haar liedjes een bijzondere ervaring.

Caroline schrijft voor iedere opdracht authentiek werk. Ze concentreert zich hierbij op het vertalen van de kracht van een artistiek concept in muziek. Dankzij jarenlange training is haar stem veelzijdig en warm.
left

Robert van Putten

percussie, zang

Robert van Putten zet zijn 1e stappen op het trommelpad in de plaatselijke drumband. Op 14-jarige leeftijd koopt hij een drumstel. Robert gebruikt het instrument niet alleen voor het bandje waarin hij speelt, maar ook in het harmonie-orkest waarvan hij inmiddels slagwerker is. Een voor die tijd bijzondere keuze.

Na een paar rockbandjes treedt Robert toe tot ACHET-ATON (1986). Om vervolgens met gitarist Werner Bartelds SPRINGVLOED op te zetten. Robert is 20 jaar op tour met deze Nederpop- en partyband en speelt er o.a. met Caroline.
In 2015 treffen die twee elkaar weer.
left